Gavi D.O.C.G. Pleo

VALORI NUTRIZIONALI
TABELLA NUTRIZIONALE U.D.M 2022 2023
VALORE ENERGETICO kcal/100ml 73 72
VALORE ENERGETICO kj/100ml 303 303
GRASSI TOTALI g/100ml 0 0
GRASSI SATURI g/100ml 0 0
CARBOIDRATI TOTALI g/100ml 1.6 0
ZUCCHERI TOTALI g/100ml 0 0
PROTEINE g/100ml 0 0
SALE g/100ml 0 0

 

COME SMALTIRE

Bottiglia: Vetro GL71
Capsula: Metallo C/ALU90
Tappo: Organico FOR51
Verifica le disposizioni del tuo comune

 

Il nostro impegno per la qualità dei nostri vini e la sostenibilità del nostro lavoro di agricoltori

La Raia è un’azienda agricola certificata Demeter nelle colline del Gavi, in Piemonte. Conduce i suoi 43 ettari di vigneti secondo i principi dell’agricoltura biodinamica, con un’attenzione costante alla sostenibilità. Un impianto fotovoltaico sul tetto garantisce l’autonomia energetica diurna; in vigna e nei campi utilizziamo trattori di nuova generazione a basso consumo e tra i filari un atomizzatore rileva, attraverso sensori, le reali condizioni di ogni singola porzione di vigneto, così da dosare con massima precisione acqua e prodotti naturali per la difesa fitosanitaria. Le rive dei rii che scorrono dentro la tenuta sono stati piantumati con piante e arbusti locali. Per le nostre etichette utilizziamo carte certificate. Questo impegno, rinnovato ogni giorno, garantisce prodotti di qualità, salubri e rispettosi dell’ambiente da cui nascono. 

NUTRITIONAL VALUES
NUTRITIONAL VALUES TABLE U.D.M 2022 2023
ENERGY VALUE kcal/100ml 73 72
ENERGY VALUE kj/100ml 303 303
TOTAL FAT g/100ml 0 0
SATURATED FAT g/100ml 0 0
TOTAL CARBOHYDRATES g/100ml 1.6 0
TOTAL SUGARS g/100ml 0 0
PROTEINS g/100ml 0 0
SODIUM g/100ml 0 0

 

WASTE DISPOSAL

Bottle: Glass GL71
Capsule: Metal C/ALU90
Cork: Organic FOR51
Check with your municipality to correctly dispose of the waste

 

Our commitment to the quality of our wines and the sustainability of our work as farmers

La Raia is a Demeter certified farm in the Gavi hills, in Piedmont. Its 43 hectares of vineyards are cultivated according to the principles of the biodynamic farming, with a steady care for sustainability. A photovoltaic system on the roof guarantees our diurnal energy independence; in the vineyard and in the fields, we use new generation low consumption tractors, and in the rows an atomizer’s sensors detect the real condition of every single part of the vineyard, so that water and natural products for phytosanitary defense can be perfectly measured out. The banks of the streams which flow inside the estate have been planted with local trees and shrubs. For our labels we use certified paper. This commitment, renovated every day, guarantees high-quality healthy products that respect the environment where they were born.